Ochrana Údajov

Ochrana Údajov 2016-12-10T22:19:53+00:00

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Predávajúci:

Obchodné meno:

PhDr. Silvia Macháčková
IČO: 50 213 326
DIČ: 1121384066
OU-BA-OZP1-2016/026881-2
Č. živnostenského registra 110-246326
Mobil: +421 904 494 432

silvia@bohatstvomysle.com
www.bohatstvomysle.com

 

Kupujúci:

Každý zákazník, ktorý si objedná a zaplatí tovar alebo službu od kupujúceho.

 

Ochrana osobných údajov:

Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

 

Aké údaje uchovávame:

Počas návštevy stránky www.bohatstvomysle.com zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašimi osobnými údajmi.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

 

Na čo tieto informácie používame:

Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

Personalizovanie ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám.

Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujeme našu web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú nám dávate.

Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby.

Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nidky predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.

Na spracovávanie výsledkov súťaží, promo akcií, ankiet a pod.

Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaile, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.

 

Ste v bezpečí:

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementovali sme rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujeme aj tieto bezpečnostné systémy.

 

Odkazy tretích strán:

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti.

 

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám:

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s uchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

 

Možnosť odhlásenia:

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s prijímaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme vaše údaje zablokovali.

Z odberu emailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v e-maile, prípadne nám spätne napísať, že si už e-maily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

 

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov:

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na našej stránke.

 

Záverečné ustanovenia:

Kupujúci odoslaním objednávky potvrdzuje Predávajúcemu, že akceptuje všetky podmienky uvedené vo Všeobecných obchodných, reklamačných a záručných  podmienkach, akceptuje podmienky uvedené v ochrane osobných údajov, a že kúpu tovaru a služby uskutočnil dobrovoľne, s vedomím a súhlasom  kúpnej ceny a plnej zodpovednosti za nakladanie so zakúpeným tovarom a službou.

 

Podmienky o ochrane osobných údajov nadobúdajú platnosť a účinnosť dňom 1.3. 2016.